Asociace Crowdfundingových Platforem

Chci se stát členem

Asociace Crowdfundingových Platforem

MoneyFest Praha 2024

 

MoneyFest  bude tento rok poprvé  hostit Prahu, slibuje být vrcholným setkáním pro všechny, kteří se zajímají o finanční technologie, inovace v bankovnictví a investiční strategie. Konference nabídne dynamický mix přednášek, panelových diskusí a interaktivních workshopů, které osvětlí klíčové trendy a výzvy v oblasti financí.

  • Mezi očekávanými hosty konference budou vedoucí představitelé z oblasti finančních institucí, technologických firem a regulátorů. Očekává se účast významných osobností jako jsou vedoucí představitelé FinTech startupů, bankovních ředitelů, analytiků trhu a investičních manažerů. Účastníci budou mít příležitost diskutovat o nových technologiích, strategiích řízení rizik a výzvách spojených s digitální transformací finančního sektoru.
  • Pro odbornou veřejnost představuje MoneyFest jedinečnou příležitost k získání hlubšího porozumění novým trendům a inovacím v oblasti financí. Zároveň je to skvělá příležitost k budování obchodních vztahů a navazování kontaktů s klíčovými hráči ve finančním průmyslu. Pro laickou veřejnost pak MoneyFest nabízí možnost lépe porozumět moderním finančním technologiím a jejich dopadu na každodenní život.
  • MoneyFest není pouze o výměně know-how a obchodních kontaktů, ale také o inspiraci a budování budoucnosti. Účastníci budou mít možnost představit své nápady, projekty a inovace v rámci různých soutěží a prezentací startupů. Tato akce může představovat katalyzátor pro nové myšlenky a iniciativy, které mohou mít dalekosáhlý dopad na finanční průmysl i společnost jako celek.

MoneyFest slibuje být nejen prostředím pro odbornou výměnu názorů, ale také pro podnětné setkání mezi různorodými účastníky s cílem podpořit inovace a rozvoj finančního sektoru v regionu i globálně.

Přijďte se podívat i na náš stánek Asociace 18.4.2024 od 8:00!

 

 

CUBEX centrum

Stanice metra Pankrác

Na Strži 2097/63, 140 00 Praha 4-Nusle

 

https://moneyfest.cz

Scroll to Top