Asociace Crowdfundingových Platforem

Chci se stát členem

Asociace Crowdfundingových Platforem

MoneyFest 2024: Přehled Klíčových Momentů a Trendů ve Finančním Světě

V Praze nedávno proběhla prestižní konference MoneyFest, která přitáhla pozornost odborníků a nadšenců z oblasti financí, bankovnictví a finančních technologií. Tato událost sloužila jako platforma pro diskuzi o nejnovějších trendech, inovacích a výzvách v oblasti financí. Zde je přehled klíčových momentů a témat, které dominovaly letošnímu MoneyFest.

Jedním z vrcholů konference byla panelová diskuse na téma “Neregulované produkty vs. standardní investiční nástroje”. Tuto diskusi moderoval František Michalovích a mezi účastníky byli Pavel Ryba, Oskar Michl, Andrea Milecová, Michal Semotan a Tomáš Jícha. Diskuse se zaměřila na rozdíly mezi tradičními a novými investičními nástroji, rizika a výhody nezregulovaných produktů a výzvy při regulaci nových finančních technologií.

Další významnou diskusí byla panelovka “Finfluenceři vs. klasické poradenství”, kterou moderoval Marek Kubis. Účastníky této diskuse byli Ondřej Koběrský, Jiří Cimpel, Michal Doubek a Filip Stropek. Diskutovalo se o rostoucím vlivu finančních influencerů a vztahu mezi tradičním poradenstvím a novými formami komunikace v oblasti financí.

Mezi další zajímavé přednášky patřila prezentace “Jak budovat sexy firmu v nesexy oboru” od Jany Sedlákové a “Hypoteční trh – revoluce na obzoru?” od Davida Eima. Tyto přednášky přinesly nové pohledy na marketing a trendy v oblasti hypotečního financování.

Účast na letošním MoneyFest byla ohromující, s účastí více než tisíc účastníků a takto široká účast dokládá rostoucí zájem o finanční inovace a potřebu aktivního zapojení do diskuse o budoucnosti finančního sektoru.

Celkově lze říci, že letošní MoneyFest přinesla zajímavé insights a poskytla platformu pro sdílení znalostí a budování vztahů v oblasti financí a FinTech. Očekáváme, že příští ročník této konference přinese ještě více inspirativních diskusí a příležitostí pro rozvoj finančního světa.návštěvníků
Scroll to Top